Поредния опит за измама , ще бъде ли позволен???
#31 Removed user 19.06.2015 18:17
Daredevils
329 Posts

шумен нередовни трансфери за над 10 млн и 4-5 мултита след 1 ден админа ама той се разкаял и няма проблеми , ето го и поредния пример играч продаден за 10 над максималната си цена и какво прави админа спи колко дена станаха . Мене 3 седмици нарочно не ми пусна отбора заключи го и то нещо което си беше напълно редовно като изключим тренирането на втори отбор то не беше караници , обиди не знам си какво явно при някой играчи просто става нещо което е неясно и със паранормален ефект !!!(rofl) (rofl) (rofl)

#32 Removed user 20.06.2015 15:39
Purple power puff
99 Posts

Доростол 2003,между другото говориш за реване,но най големия ревльо си ти;) и спри да ме даваш за пример, като нито знаеш какво стана, нито може да ти го побере ограничения капацитет:) ограничен-защото си позволи да псуваш админа,открито и той ти пусна фъндък,лъжа ли:)имаш ли аналог-да,Данчо пивото,и какво стана там--знаеш ли колко хора се застъпаха,за да му отключи отбора,старите го знаят и могат да потвърдят8) админа не е поп,да се разкайвам пред него-проведохме нормален разговор и човека ме разбра правилно(handshake) (bow) но ако не трябва да има прошка--то това е точно при твоя случай8) знаеш ли че във 2-ри сървър ми замина отбор, можещ да спечели ЛШ на 23-24 год"20 год.играчи с коеф над 200"не знаеш...аз знам ,но не съм псувал админа--макар че ми заключи отбора ,само за дразненето с Лил...тъй ,че като сравняваш и пишеш за някого не се изкарвай монахиня и търси паранормалното при тебе(handshake)аз не казвам,че съм чист като моминска пазва,но не може крадеца да вика ,дръжте крадеца--нали,дано си ме разбрал правилно(handshake) не желая врагове от виртуална игра,но и ти се дръж като голям човек

#33 Removed user 21.06.2015 12:27
Killer watermelons
1260 Posts

Това са излишни дразги Доростолче , каквото е било преди е имало теми и се е дискутирало !! А в момента админа не е влизал от 7 дни (точно по време на трансферния пазар , когато излизат мошенниците !!! ) Сега явно се вижда при търг с цена 3 млн сложена на играча (той не струва повече от 1,5 ) Бабушки е дал на другия си отбор оферта от 4,5 милиона + 120 левро ... е това ако не е прехвърляне на играчи и кредит ?!?!
За мен решението е да им се премахнат играчите , които са преминавали през двата отбора и кредита да им бъде отнет !! или просто зануляване и почване отначало , за да не кажа заключване и изтриване на отборите !!!

#34 Removed user 21.06.2015 15:15
Blue stars
37 Posts

Дай повече тогава ...търг е и който дава най много взима. С мрънкане и напразни обвинения не става.8) 8) 8)

#35 Removed user 21.06.2015 15:33
Us
463 Posts

<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>Дай повече тогава ...търг е и който дава най много взима. С мрънкане и напразни
обвинения не става.</blockquote>

Напълно си прав за това.Стига да не се получи така,че единия винаги дава и дава а другия взима,взима ,взима.......тогава вече говорим за облаготеталстване на един отбор за сметка на друг,което няма нищо общо с нормален търг при който далият най много печели.В вашите търгове по скоро може да се каже,че далият най много губи губи губи....(yawn)

#36 Removed user 21.06.2015 22:27
Purple power puff
99 Posts

ари,бе ОРЕЛ,и аз правих глупости-не го отричам,но твоето си е оливане бе(nod) обясни на всички ,как на играч с максимална цена 300к ти го продаваш или вземаш на 2 млн.:D смях,мога да си го обясня,но направи така,че наддаването да тръгне от макса и да стигне 2 млн.(chuckle) (chuckle) (chuckle) умирам от смях(chuckle) (chuckle) (chuckle) евала брат и ако админа не те заключи--аз ще съм първият който ще ти свали щапка:* наистина евала(bow) (bow) (bow) ти пиеш ли си ракията с админа или си админски отбор

#37 Removed user 24.06.2015 00:07
Us
463 Posts

ЗАКЛЮЧЕНИ ОТБОРИ

1 bg / Варна FC Schalke 04 Shampioni 6 3 / B
2 bg / Троян FK LOSHITE Shampioni 15 3 / A
3 bg / Shampioni Town Levski Shampioni 2 4 / A
4 bg / София Lulin Boys Shampioni 1 1 / A
5 bg / Габрово Pe6ondri Shampioni 4 2 / A
6 bg / София TUBURGER Shampioni 1 1 / A
7 bg / Shampioni Town Бабушки Орли Shampioni 10 1 / A
8 bg / Бургас ПО ДОГОВАРЯНЕ Shampioni 5 2 / A
9 bg / Плевен Славия Shampioni 12 4 / A
10 bg / Хасково ЦСКА Shampioni 5 1 / A
:O (~)

#38 Removed user 24.06.2015 01:01
Quick silvers
3 Posts

This post has been removed

#39 Removed user 24.06.2015 09:12
Daredevils
329 Posts

Това което ще напиша не е по темата но също толкова важно !!! Моментално изтриване на този индивид над мене !!! Отбори с такива имена не трябва да съществуват ! Това не е игра за малки комплексирани момиченца !!!(punch) (punch) (punch) (punch) (punch) (punch) (punch)

#40 Removed user 24.06.2015 09:46
Ul tra violets
828 Posts

Поздравления за Админа, който заключил двамата тарикати. Начина по който По Договаряне източваше Бабушките орли беше не само очеваден, но и изключително арогантен. Действията между тях бяха пълна подигравка с потребителите на Шампиони.При сходни казуси, обикновенно измамниците вършеха тези трансфери подмолно в късните часове на нощта. Докато тук, умишленно с чувство за безнаказаност, офертите от 10 пъти над реалната стойност на играчите стояха по 2 дни, като допълнително унижаваше мен и колегите ни. На всичкото отгоре с подигравателен тон, изкарваха хората които укоряваха далаверите им, че са болни мозъци и няма нищо нередно. Винаги съм бил за даване на втори и трети шанс, но в случая тези измамници определено не го заслужават и апелирам за най-строгото наказание за изтриване на отборите!